Werkplaats

Door onze uitstekende vakkennis en het technisch inzicht van onze goed geschoolde monteurs weet AutoMolenberg exact hoe we uw auto, ongeacht de leeftijd, in topconditie kunnen houden. Dit geldt ook voor uw bedrijfswagen of camper.

Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in de merken Toyota, Daihatsu, Chevrolet en Subaru, maar ook andere merken hebben geen geheimen voor ons. Doordat wij zijn aangesloten bij Vakgarage kunnen wij iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto. Bovendien voeren wij onderhoud en reparaties uit met originele onderdelen.

werkplaats.jpg

Onze werkplaats is ingericht met moderne apparatuur en het juiste gereedschap, zodat wij met de grootste zorg aan uw auto kunnen werken. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK-keuring, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Met onze professionele apparatuur kunnen wij tevens uw auto uitlezen en voorzien van de nieuwste software.

Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf en werkplaats erg belangrijk. Wij hebben dan ook geen geheimen en kunnen u precies laten zien waarom iets vervangen moet worden. Een open en eerlijke houding is onze basis!

Vervangend vervoer
Bent u uw auto wat langer kwijt wegens onderhoud of reparatie? Dan kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen. Daarnaast kunt u in de regio Arnhem gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Meer weten over het onderhoud aan uw auto? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Houtakker 34b in Bemmel.