Algemene afspraak


Vakgarage is dé specialist op het gebied van APK, Banden, Airco, Accu, Trekhaken etc. Kortom, alles voor uw auto: nieuw of occasion. Of het nu gaat om een Grote- of budget beurt, een APK keuring, onderhoud of reparatie, bij Vakgarage bent u aan het juiste adres.

Aircocheck

Wilt u weten hoe goed uw airco nog werkt? Kom dan langs bij Vakgarage voor de gratis AircoCheck. Onze specialisten controleren gratis de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt. Een aircosyteem verliest jaarlijks tot 10% koudemiddel en is derhalve niet onderhoudsvrij. Voorkom dure reparaties en maak gebruik van de gratis Vakgarage AircoCheck!

APK

De APK keuring is wettelijk verplicht. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak en wij zullen u kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs van dienst zijn. Bovendien ontvangt u tijdelijk een gratis presentje!

Banden

Wij bieden u als merkonafhankelijk bandenspecialist een buitengewoon breed assortiment van A-merk- en huismerkbanden tegen scherpe prijzen. Wij bieden een zeer breed assortiment zomer- en winterbanden voor personenwagens, 4x4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens. Maar uiteraard kunt u ook voor bandendiensten zoals uitlijnen bij ons terecht.

Maak direct uw afspraak