Occasions via ons leverbaar

Door de komst van internet, is de vraag naar gebruikte auto's veranderd hier hebben wij ons bedrijf op aangepast. Ons pand is niet meer ingericht om veel gebruikte auto's direct voor handen te hebben.

Zo werken wij hoofdzakelijk met een zoekopdracht, en hebben we dus veel minder fysieke voorraad. Dit houd in: U laat weten welke specifieke eisen u aan uw toekomstige auto stelt, en wij zoeken vervolgens vrijblijvend naar de auto van uw keuze.  Dit kan voor zowel nieuw als gebruikt, ( een nieuwe auto leveren we af voor exact de zelfde prijs als de betreffende merkdealer en met de zelfde garantie. Maar omdat wij de inruiler zelf verkopen bent u bij ons vaak goedkoper uit. ) Mocht u zelf een gebruikte auto gevonden hebben kunnen wij voor u bemiddelen en voor de aflevering en garantie zorg dragen.

Wij hebben overkoepelende overeenkomsten met diverse merkdealers in binnen en buitenland. Met een ervaring van tientallen jaren in autoland, gekoppeld aan een zeer uitgebreid dealernetwerk welke wij direct kunnen contacten putten wij uit een grote occasion voorraad die bij collega dealers staan. Desgewenst kunnen wij deze auto's voor u ophalen, en aan een grondige aankoop inspectie laten ondergaan, zodat u bij ons kunt komen proefrijden. ( wij verrichten tevens de aankoop keuring voor autokopen.nl )

Als de auto u bevalt zorgen wij voor de aflevering en garantie eventueel voorzien van de door u gewenste opties en uiteraard de Bovaggarantie zodat u niet verder van huis hoeft als nodig. Zo heeft u de gewenste auto, geleverd door de vertrouwde Vakgarage in de buurt.

Hiernaast vindt u de links naar enkele collega's waar wij mee samenwerken.

Partners